Webdesign…

|

…af Ulla Thorup Nielsen…

Blogger søgefunktionen viser resultaterne på mørk baggrund…

april 17th, 2011 at 18:27

Jeg har lige pludselig fået problemer med visningen af søgeresultater på mine Blogger blogs.

De bliver vist i et felt over indlæggene – med samme baggrundsfarve som sidebjælkerne. Det betyder, at det er ulæseligt. Men det er noget, der er sket indenfor de sidste dage. Så enten er det noget af det, jeg har lavet i mine redigeringer, der har påvirket layoutet – eller, også har Blogger været ved at ændre på deres designskabeloner? I sidste tilfælde, så retter fejlen sig selv på et tidspunkt – for så vil der være mange, der bliver irriteret over det.

Er det noget, jeg har lavet? Ja så er det straks værre – for så må jeg  jo selv rode videre med det.

Men lige nu ser jeg tiden an…

Tags: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>