Samfundet på tværs…

|

…af Ulla Thorup Nielsen…

Et naturvidenskabeligt behandlingstilbud i det danske sundhedsvæsen?

februar 4th, 2012 at 1:22

» Diabetes 1 – En somatisk sygdom – og en psykisk selvkontrollerende behandlingsstrategi – beskriver det pseudovidenskabelige forsøg, der bliver brugt som behandlingsmetode i det danske sundhedsvæsen.

» En behandlingsrelevant sundhedsstrategi for diabetesområdet – beskriver den naturvidenskabelige sygdomsforståelse og behandlingsform, som man fra behandlerside i det danske sundhedsvæsen sanktionerer overfor patienterne.

Det giver meget store problemer for patienterne, at der bliver praktiseret et pseudovidenskabeligt forsøg som behandlingsmetode, i kombination med en fornægtelse og sanktionering af den naturvidenskabelige sygdomsforståelse og behandling…

Og det er reelt det, der foregår indenfor det diabetiske behandlingsområde…

» Forsøgspraksis

» Patientrettigheder

» Pseudovidenskab

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>