Kommunikation & IT…

|

…af Ulla Thorup Nielsen…

Evaluering: Åbne blog-webportaler – eftertanke.dk…

januar 20th, 2013 at 23:12

En af de overvejelser, man kan tage med sig videre fra åbne blogsider som eftertanke.dk – er i hvilken udstrækning, de bør være styrede.

Dels er der problemet med spam. Men der er også spørgsmålet om, hvor frit det kan lade sig gøre at køre disse sider.

Set i bakspejlet kunne det sikkert ha’ været en fordel, hvis siden havde været delt i nogle “emnespor”? Det havde selvfølgelig låst for fleksibiliteten. Og de “emnespor” det set i bakspejlet kunne ha’ været en fordel at inddele i, kunne det ikke lade sig gøre at inddele i før bagefter, fordi det først viser sig hen ad vejen.

Så det man måske kunne lære, er en nødvendighed for opfølgning – der i perioder fornyer miljøet i form af overordnede “emnespor”.

Og det kunne i tilfældet eftertanke.dk, havde været en inddeling i 3 spor: Folkekirken og kristendommens bevægelse, udviklingen af det multikulturelle samfund, og endelige et spor med menneskelige eksistentielle hverdagsproblemstillinger. Som så kunne ha’ været en overordnet måde at gruppere blogindlæggene, og prøve at emnestyre siden. En gruppering som så kunne udvikle sig og forandre sig over tid.

Det kunne så fungere på den måde, at de kategorier man kunne inddele indlæggene i – fulgte en fælles overordnet kategorisering. Eventuelt en kombination af egne kategorier og nogle overordnede kategorier.

» NYE veje for folkekirken?

» “Bladdød” og “blogdød”…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>